Age of Dragons Thumbnail
Nagato Dharma

Age of Dragons – Blockchain MMO Παιχνίδι

Το Age of Dragons είναι ένα MMO Browser Game βασισμένο στο blockchain.
Age of Dragons Banner Logo

Στις αρχές Απριλίου του 2018 η εταιρία Gamegene ανακοίνωσε τη δημιουργία του παιχνιδιού Age of Dragons. Το Age of Dragons είναι ένα online browser rpg, το οποίο χρησιμοποιεί το δίκτυο του Ethereum για τις συναλλαγές εντός του παιχνιδιού, μέσω του νομίσματος Neo Genesis Token (NGT) και διασφαλίζει την κατοχή των Δράκων και των αντικειμένων του παιχνιδιού μέσω της τεχνολογίας blockchain. Μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα στο παιχνίδι μέσω του browser πορτοφολιού metamask.

Το Όραμα της GameGene

Lands - Countries Age of Dragons
Οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν χώρες, καθορίζοντας οι ίδιοι τη λειτουργία και τη διακυβέρνησή τους.

Βασιζόμενη στις τεράστιες δυνατότητες που φέρνει το blockchain στον τομέα του gaming, η Gamegene έχει ως στόχο να δημιουργήσει παιχνίδια νέας γενιάς, εντελώς διαφορετικά από αυτά που υπήρχαν στο παρελθόν. Μία πραγματική gaming κοινότητα η οποία δίνει στους παίκτες μία εντελώς νέα εμπειρία. Η ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία στη δημιουργία, το σχεδιασμό και τη λειτουργία υψηλής ποιότητας παιχνιδιών όπως τα Order & Chaos Online, League of Tanks και Splinter Cell. Επίσης έχει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών και βαθιά κατανόηση της blockchain τεχνολογίας. Αυτό που θέλουν να καταφέρουν είναι να αλλάξουν την κερδοσκοπική νοοτροπία της δημιουργίας παιχνιδιών, προσφέροντας μία καινοτόμα και επαναστατική εμπειρία, την οποία δεν μπορούν να επιτύχουν τα παραδοσιακά παιχνίδια, εστιάζοντας στην απόλαυση και τη διασκέδαση. Το Age of Dragons είναι το πρώτο blockchain παιχνίδι που κυκλοφόρησαν και αποτελεί ένα browser RPG game βασιζόμενο στην κατοχή, το ζευγάρωμα και τις μάχες μεταξύ Δράκων και στοχεύει να είναι το πρώτο παιχνίδι με εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο αποτελώντας έτσι τη βάση της πλατφόρμας blockchain παιχνιδιών της GameGene.

Gameplay

Στο Age of Dragons οι παίκτες αγοράζουν δράκους οι οποίοι γεννιούνται από έξυπνα συμβόλαια και αποθηκεύονται στο blockchain του Ethereum. Στη συνέχεια μπορούν να κάνουν μάχες για να τους ανεβάσουν επίπεδο, να τους ζευγαρώσουν για να γεννηθούν νέοι δράκοι ή να τους ανταλλάξουν για ETH & NGT. Οι μάχες απαιτούν στρατηγική και οι παίκτες χρειάζεται να λάβουν υπόψιν τα είδη και τις ειδικές ικανότητες των δράκων ώστε να καταφέρουν τη νίκη.

Battle - Age of Dragons
Οι παίκτες μπορούν να κάνουν μάχες και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην Αρένα.

Σταδιακά θα προστίθενται περισσότερες δυνατότητες στο παιχνίδι όπως η δημιουργία κρατών όπου οι παίκτες θα καθορίζουν την πολιτική και την οικονομία τους. Θα μπορούν να διατηρούν την ειρήνη για να εκμεταλλεύονται τους πόρους όπως είναι η ξυλεία, τα βότανα και τα ορυκτά ή να κάνουν πόλεμο για να αναδειχθεί ο κυρίαρχος της χώρας. Οι παίκτες μπορούν να έχουν στην ιδιοκτησία τους γη η οποία θα τους δίνει τους πόρους που χρειάζονται για να φτιάξουν αντικείμενα και κάστρα, ή αν θέλουν μπορούν να τα αγοράσουν έτοιμα από άλλους παίκτες.

Age of Dragons herbs

Μία σημαντική ιδιαιτερότητα του Age of Dragons είναι ότι στο μέλλον εξωτερικοί προγραμματιστές θα μπορούν να δημιουργήσουν επιπλέον περιεχόμενο για τους χρήστες της πλατφόρμας της Gamegene παρέχοντάς τους έτσι ατελείωτες ιστορίες και επιπλέον ενδιαφέρον για το παιχνίδι, κάνοντας μία προσθήκη στα dungeons όπου οι παίκτες θα μπορούν να ολοκληρώσουν αποστολές και να ψάξουν για θησαυρούς.

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί η πρώτη έκδοση του Age of Dragons, με τις επόμενες εκδόσεις να έρχονται κατά τη διάρκεια του 2018 και 2019. Δείτε το πλάνο, παρακάτω:

Η Gamegene έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος, όπου οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια και να έχουν μία επιπλέον αξία κατέχοντας και ανταλλάσοντας αντικείμενα στο blockchain, και οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τα παιχνίδια τους στην πλατφόρμα και να προσελκύσουν επιπλέον χρήστες. Για να επιτευχθούν αυτά η Gamegene θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαιά της για έρευνα, ανάπτυξη και διαχείρηση. Μέχρι σήμερα έχει λάβει χρηματοδοτήσεις από επενδυτικές εταιρίες όπως τα κινέζικα Fenbushi Capital και Node Capital, αλλά και το JIC Capital από το Silicon Valley της California.

Τα παιχνίδια που βασίζονται στο Blockchain αναμένεται να κάνουν μία ανατρεπτική επανάσταση στην παραδοσιακή αγορά των παιχνιδιών.

Η παγκόσμια αγορά παιχνιδιών το 2017 ήταν κοντά στα 110 δισεκατομμύρια δολάρια αλλά το μέγεθός της βασιζόταν μόνο στην πώληση και τα έσοδα των εκδοτών των παιχνιδιών. Αν υπολογίσουμε την αξία που προσφέρει η ανταλλαγή και η ιδιοκτησία των αντικειμένων των παιχνιδιών, η οικολογία της βιομηχανίας παιχνιδιών μπορεί να εξελιχθεί επ’άπειρον. Αυτό σημαίνει ότι η αξία αυτής της αγοράς πρέπει να επανα-υπολογιστεί από την οπτική του ίντερνετ.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την Gamegene ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.gamegene.org/

Age of Dragons: https://play.aod-online.com

Share this post

Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on reddit
Reddit

Latest articles

Η ιστορία του Binance

Η Ιστορία της Binance και η Άνοδός της ως το Μεγαλύτερο Ανταλλακτήριο

Πώς το Binance δραπέτευσε από την Κίνα, καβάλησε τον ταύρο του Bitcoin, κατάφερε να έχει μισό δισεκατομμύριο δολάρια κέρδος σε ένα χρόνο και πώς σχεδιάζει να φέρει την επανάσταση του χρήματος.

Read More »

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter