MovieCoin Thumbnail
Nagato Dharma

[ICO] MovieCoin | Hollywood 2.0 | Τεχνολογία για τη Βιομηχανία της Διασκέδασης από τον Παραγωγό του Birdman

Το MovieCoin προσφέρει τη δυνατότητα για επένδυση στην παραγωγή ταινιών.

Ονειρευτήκατε ποτέ να επενδύετε στη παραγωγή μίας blockbuster ταινίας του Hollywood? Αναρωτιέστε ποτέ γιατί μόνο ελάχιστοι άνθρωποι έχουν το προνόμιο να αποφασίζουν ποιες ταινίες θα χρηματοδοτηθούν και θα προβληθούν στη μεγάλη οθόνη; Αν θέλετε να έχετε λόγο και να πάρετε μέρος στη μαγεία της βιομηχανίας των ταινιών, να η ευκαιρία σας: καλωσορίσατε στο MovieCoin.

Το MovieCoin είναι μία νέας-γενιάς εταιρία Οικονομικής Τεχνολογίας η οποία σκοπεύει να φέρει την επανάσταση στον τρόπο που λειτουργούν οι εταιρίες και στον τρόπο που γίνονται οι επενδύσεις στη Βιομηχανίας της Διασκέδασης. Αυτός ο τομέας μαζί με τα παγκόσμια μέσα είναι μία αγορά 2 τρις Δολαρίων συμπεριλαμβάνοντας ταινίες, προγράμματα τηλεόρασης, διαφημίσεις, περιεχόμενο streaming κλπ. Τα μέλη της ομάδας του MovieCoin θα αξιοποιήσουν την εμπειρία τους στη βιομηχανία των ταινιών & την τεχνολογία Blockchain ώστε να οικοδομήσουν την πλατφόρμα του μέλλοντος, το Hollywood 2.0.

MovieCoin Logo

Αναλύοντας την αγορά, η εταιρεία έχει εντοπίσει πολλές ευκαιρίες για χρήση της τεχνολογίας του Blockchain και των κρυπτονομισμάτων για τη βελτίωση της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας και των οικονομικών λειτουργιών της. Για την επίτευξη αυτού του στόχου, το MovieCoin σε συνεργασία με το Πρωτόκολλο Bankex, καθιερώνει ένα νέο και διαφανές σύστημα για τη συγκέντρωση των νομικών εγγράφων της χρηματοδότησης των ταινιών σε ένα ενιαίο σετ και ένα σύστημα λογιστικής επίλυσης το οποίο χρησιμοποιεί τα νομίσματα του Moviecoin ως μέσο πληρωμής.

Μερικοί πιθανοί πελάτες ή συνεργάτες, που συμμετέχουν στον τομέα της διασκέδασης, για την αρχική υιοθέτηση του νομίσματος MovieCoin και της πλατφόρμας του είναι: Μεγάλες εταιρείες παραγωγής ταινιών και εταιρείες απόκτησης περιεχομένου όπως είναι το Netflix και το Amazon, Κορυφαία Πρακτορεία Ταλέντων του Hollywood (π.χ. CAA, WME, UTA), Συνδικάτα (π.χ. SAG, DGA, AFoM και IATSE) και εταιρίες Διεθνών πωλήσεων.

Το MovieCoin θα προσφέρει τα MOV & MSF νομίσματα σε δύο διαφορετικές πωλήσεις:

Νομίσματα MovieCoin (MOV Tokens)

  • Καταναλωτές: θα χρησιμοποιούν τα MOV νομίσματα για να αγοράζουν εισιτήρια κινηματογράφου, δωροκάρτες για σινεμά, on-demand βίντεο και για να κάνουν συνδρομή σε προνομιούχες υπηρεσίες. 
  • Επιχειρήσεις (παραγωγοί & πωλητές): θα χρησιμοποιούν τα MOV για να συναλλάσονται σε ένα βελτιωμένο και διαφανές σύστημα.
  • Αυτόματες Πληρωμές μέσω Έξυπνων Συμβολαίων: διαχείριση αμοιβών, υπολοίπων και εσόδων από δικαιώματα και πωλήσεις. Παροχή του μεριδίου των κερδών στους επενδυτές αμέσως μόλις συλλεχθούν τα έσοδα.

Νομίσματα MovieCoin Smart Fund (MSF Tokens)

  • Οι επενδυτές ταινιών χρησιμοποιούν τα νομίσματα MSF για να επενδύσουν σε ταινίες που παράγονται και χρημοτοδοτούνται από το Έξυπνο Κεφάλαιο (Smart Fund) του MovieCoin. Κάθε MSF νόμισμα θα αντιπροσωπεύει ιδιοκτησία στο Αμοιβαίο Κεφάλαιο.
  • Τα έσοδα κάθε ταινίας θα επανεπενδύονται ώστε να δημιουργηθεί αξία σε βάθος χρόνου, μέσω της δημιουργίας μίας συλλογής διαφορετικών ταινιών.
  • Το Κεφάλαιο θα κατέχει όλα τα δικαιώματα για τις ταινίες που χρηματοδοτεί, δημιουργώντας έτσι μία πολύτιμη βιβλιοθήκη περιεχομένου η οποία μπορεί να επαναπροωθηθεί, να πουλήσει άδειες για τη χρήση των ταινιών της και να επαναχρημοτοδοτηθεί προς ώφελος των δικαιούχων που κατέχουν τα νομίσματα.

Το Κεφάλαιο του MovieCoin αναμένει το Ταμείο του να χρηματοδοτήσει την παραγωγή 8-10 ταινιών παγκοσμίου κυκλοφορίας σε ετήσια βάση και σκοπεύει το  MovieCoin Smart Fund να έχει MSF νομίσματα συνολικής αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ομάδα του MovieCoin έχει δεκαετίες εμπειρίας στη διευθέτηση παρόμοιων δομών χρηματοδότησης για διάσημες και εμπορικώς επιτυχημένες ταινίες όπως τα The Neon Demon (2016) , Hacksaw Ridge (2016) και Birdman (2014). Επιπλέον, η πλατφόρμα του MovieCoin μπορεί να βοηθήσει νέους επίδοξους σκηνοθέτες και ομάδες παραγωγής να συγκεντρώσουν κεφάλαια και να προσελκύσουν επενδυτές ώστε να ολοκληρώσουν την παραγωγή των ταινιών τους. Η διαχείριση των μέσων είναι εφικτή κατά ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους, από τη δημιουργία και την παραγωγή μέχρι και τη διανομή τους. Επίσης, παρέχεται η ευκαιρία στο κοινό να επενδύσει στα έργα που θα ήθελε να δει να προβάλλονται στις οθόνες των κινηματογράφων.

Το MovieCoin δημιουργήθηκε το 2017 από τον Christopher Woodrow σε συνεργασία με το Bankex και έχει την έδρα του στο Vancouver της British Columbia, με γραφεία στη Santa Monica της California και στη Νέα Υόρκη.

Αυτή τη στιγμή, το MovieCoin βρίσκεται στο στάδιο της προπώλησής του, όπως μπορείτε να δείτε στο movie.io και οι κύριες πωλήσεις για τα  MOV και MSF νομίσματα θα πραγματοποιηθούν κατά το 4ο τρίμηνο του 2018.


Μάθετε περισσότερα για το MovieCoin εδώ:

Επίσημη Ιστοσελίδα
Whitepaper
Telegram

Share this post

Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on reddit
Reddit

Latest articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Newsletter