Τιμή Bitcoin Φεβρουάριος
CryptoGr

Η τιμή του Bitcoin έπεσε $800 σε λίγα λεπτά – Τώρα κυμαίνεται στα $9,600

Η τιμή του Bitcoin έπεσε κάτω από τα $10,000 αλλά μπορεί αυτό να σταματήσει το ράλι;

Σύνοψη:

  • Η τιμή του Bitcoin έπεσε $800.
  • Δεν κατάφερε να κρατήσει το ψυχολογικό επίπεδο των $10,000.
  • Το πρόσφατο ράλι της τιμής δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Η τιμή του Bitcoin μειώθηκε ξαφνικά κατά $800, πέφτοντας από τα $10,200 στα $9,400. Μετά από την πτώση, η τιμή έχει ανακάμψει λίγο και βρίσκεται στα $9,600.

Αυτή η πτώση είχε αντίκτυπο σε ολόκληρη την αγορά των κρυπτονομισμάτων. Η πλειοψηφία των Top 10 νομισμάτων σημείωσε πτώσεις, με την τιμή του Bitcoin Cash (BCH) να έχει πέσει  8% και του EOS 12%.

Ως αποτέλεσμα, το συνολικό market cap όλων των κρυπτονομισμάτων—το οποίο ήταν λίγο κάτω από τα $300 δις τις προηγούμενες μέρες—τώρα έχει μειωθεί στα $280 δις. Η κυριαρχία του Bitcoin έχει επίσης μειωθεί, πέφτοντας στο 63% όλη της crypto αγοράς.

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε ανοδική πορεία από την αρχή του έτους, με το συνολικό market cap να έχει αυξηθεί 50%. Τα Altcoins οδηγούν αυτή την κούρσα, σημειώνοντας μεγαλύτερα κέρδη από το Bitcoin. Συγκεκριμένα, τα proof-of-stake νομίσματα είχαν πρόσφατα πολλές ανοδικές κινήσεις.

Η τιμή του Bitcoin κατάφερε να ξεπεράσει τα $10,000 πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτού του ράλι αλλά έπεφτα ξανά κάτω από τα $10K κάθε φορά. Ωστόσο, η τιμή παραμένει ακόμα σε ένα ανοδικό κανάλι, οπότε το ράλι δεν έχει τελειώσει ακόμη—για τώρα.

Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά εδώ: https://decrypt.co/20033/bitcoin-price-crashes-by-800-in-minutes

Share this post

Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on reddit
Reddit

Latest articles

Η ιστορία του Binance

Η Ιστορία της Binance και η Άνοδός της ως το Μεγαλύτερο Ανταλλακτήριο

Πώς το Binance δραπέτευσε από την Κίνα, καβάλησε τον ταύρο του Bitcoin, κατάφερε να έχει μισό δισεκατομμύριο δολάρια κέρδος σε ένα χρόνο και πώς σχεδιάζει να φέρει την επανάσταση του χρήματος.

Read More »

Newsletter